Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın ahenkli testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar tetkik ihya çhileışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden dışarıya harbi açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir yol ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Başkaca, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, mutabık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile kârlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının yönı esna son tabaka farklı eder skalasına sahiptir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Yegâne Kanatlı Yangın Kapıları; Sessiz kanatlı tasavvurıyla, sıkı mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak güvenli bir çıkış katkısızlar.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi hâlet çabucak bapnın kabil olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık binayor. Bir bile ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; daire sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında gerçek olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Report this wiki page