En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli strüktürda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern tasarımlarla birleştirerek ömür alanlarınıza kırat katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir asayiş özelliğidir ve yangın veya başka evgin durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını hazırlamak derunin mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseriyetle çelik yahut demir gibi malzemelerden konstrüksiyonlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Bir numara kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem eksiltmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak aşağıda belde saha illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel bapların katı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin muayene şeşna kırmızıınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Kapısı, acil durumlarda dokumadan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve in Yangın kapısı istanbul hayatını asal düz, binaların en önemli unsurlarından biridir.

özge nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir köstek konulması durumunda, yangın bapsına giden koridor fuzuli eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Lakırtı konusu güç zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine ilişkilı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin mutabık izin olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın kapıları hassaten yangın esnasında kesinkes kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile lazım yama mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir sair ilke ise emniyet yerine ihtiyaç mahsus şineşeli contalardır.

Report this wiki page